Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
dvpetrinjcicaarhiva

Od 1. do 12. lipnja traju upisi u Dječji vrtić Petrinjčica

PETRINJA – Dječji vrtić Petrinjčica počinje zaprimanjem zahtjeva za upis djece predškolske dobi u programe predškolskog odgoja i obrazovanja od 1. do 12. lipnja ove godine i to za redoviti program (za djecu koja do 31. kolovoza 2020. godine navršavaju jednu godinu života pa do dolaska u školu) uz zahtjev za upis djeteta priložiti potrebnu dokumentaciju navedenu u zahtjevu, kao i za program predškole (obvezan i besplatan za djecu u godini prije polaska u osnovnu školu koja nisu obuhvaćena redovnim programom) uz zahtjev za upis djeteta priložiti potrebnu dokumentaciju navedenu u zahtjevu.

Popunjen Zahtjev za upis, koji je dostupan na mrežnim stranicama Dječjeg vrtića Petrinjčica, s popratnom skeniranom/fotografiranom dokumentacijom možete dostaviti putem elektroničke pošte na [email protected], ili poštom na adresu Milana Dujnića 25, 44 250 Petrinja.

Rezultati upisa bit će objavljeni pod šifrom djeteta na mrežnim stranicama Dječjeg vrtića Petrinjčica, www.vrtic-petrinjcica.hr kao i na oglasnim pločama svih objekata Dječjeg vrtića Petrinjčica 15. srpnja ove godine. Nakon upisnog roka svi podnositelji zahtjeva dobit će šifru SMS porukom ili elektroničkom poštom. Roditelj ili staratelj nezadovoljan rezultatom upisa može podnijeti žalbu Upravnom vijeću Dječjeg vrtića Petrinjčica do 30. srpnja ove godine.

Prije uključivanja djeteta u odgojnu skupinu, roditelj je obvezan dostaviti presliku iskaznice imunizacije, potvrdu o obavljenom sistematskom pregledu predškolskog djeteta prije upisa u dječji vrtić, presliku zdravstvene iskaznice djeteta, te prema procjeni ukoliko postoji potreba obaviti razgovor sa stručnim timom uz nazočnost djeteta.

Foto:Arhiva

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X