Odigrane prve utakmice na obnovljenom parketu u „Brezovici“ Odigrane prve utakmice na obnovljenom parketu u „Brezovici“
SISAK – U nedjelju, 23. rujna 2018. godine članovi Rukometnog kluba Sisak odigrali su svoje prve domaće utakmice, i to na obnovljenom parketu Školsko-športske... Odigrane prve utakmice na obnovljenom parketu u „Brezovici“

SISAK – U nedjelju, 23. rujna 2018. godine članovi Rukometnog kluba Sisak odigrali su svoje prve domaće utakmice, i to na obnovljenom parketu Školsko-športske dvorane  „Brezovica“ u Sisku.

Tako su dječaci 2008. godište susret prvog kola MŽRL odigrali protiv Rukometnog kluba Polet 10-14(3-10), dok su Seniori Treće HRL središta u drugom kolu odigrali protiv Rukometnog kluba Dubrava iz Zagreba 30-22 (17-11).

Rukometnim utakmicama u „Brezovici“ nazočio je zamjenik župana Sisačko-moslavačke županije Ivan Celjak koji je naglasio važnost ove dvorane za sve korisnike i podsjetio kako je u dvorani izvršena djelomična zamjena drvenih letvica, brušenje, četiri sloja lakiranja te ocrtavanje igrališta. Radovi na uređenju podloge, odnosno parketa, koji su započeti 10. rujna ove godine, u vrijednosti su 321.000,00 kuna (s PDV-om).

„Sisačko-moslavačka županija obnovila je parket u Školsko-športskoj dvorani „Brezovica’“ u Sisku. Parket je djelomično izmijenjen, prelakiran u 4 sloja te su ucrtani tereni.  Novost su dva badminton terena“, rekao je Celjak naglasivši kako dvorana “Brezovica” puno znači i za Grad Sisak i za Sisačko-moslavačku županiju.

 „Učenice i učenici dviju srednjih i jedne osnovne škole koriste dvoranu u vremenu do 8:00 do 17.30, a nakon 17.30 dvoranu koriste športske udruge i klubovi s područja Grada Siska. Dvoranom dnevno prođe između 700 i 900 športašica i športaša, a sigurni smo da će nova podloga pridonijeti i njihovim kvalitetnijim rezultatima“, zaključio je dožupan Celjak.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.