Odigrane utakmice 3. kola „Turnira ulica…“ Odigrane utakmice 3. kola „Turnira ulica…“
PETRINJA – Susretima 3. kola, u konkurenciji seniora i veterana, nastavljen je tradicionalni 21. „Turnir ulica, kvartova i prigradskih naselja Grada Petrinje“. U ovom... Odigrane utakmice 3. kola „Turnira ulica…“

PETRINJA – Susretima 3. kola, u konkurenciji seniora i veterana, nastavljen je tradicionalni 21. „Turnir ulica, kvartova i prigradskih naselja Grada Petrinje“.

U ovom kolu slobodni su bili, kod seniora: MOKRICE i GRABERJE-GLINSKA POLJANA, a kod veterana: DRVO-ŠTIT-NIL-Ž, dok su ostali rezultati:

seniori: SENJAK-GALLERY BAR – SLATINA-AŠ ĆOSIĆ 1:2

veterani: HVIDR-a – MOKRICE 3:1

seniori: CENTAR – KANIŽA-D.R.MONT 4:2

seniori: DUMAČE-CB MILJENKO – SV.ROK-AŠ KLINDIĆ 0:1

veterani: CB CODE-JADRANSKO OSIGURANJE – KANIŽA 1:1

seniori: HRASTOVICA-CB LIBERTY – SENJAK-VULKANIZACIJA MARIO 0:7

Turnir će biti nastavljen u petak, 06. srpnja,  utakmicama 4. kola u obje konkurencije, seniorskoj i veteranskoj, a također u tijeku su prijave za „KLINCO CUP“, turnir najmlađih u tri dobne kategorije: 1. 2003/04. 2. 2005/06. i 3. 2007. i mlađi. Prijave se obavljaju u uredništvu Petrinjskog radija (M.Gupca 2).         

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.