Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
petriniasamoborgore

Odličan početak novih snaga Plesnog kluba Petrinia

SAMOBOR/PETRINJA – Proteklu subotu, 26. listopada 2019.godine, petrinjski plesači i plesačice natjecali su se na bodovnom turniru u Samoboru. Za dio petrinjskih plesačica bilo je ovo prvo natjecanje gdje su već na samom početku polučile odlične rezultate.

U starosnoj kategoriji Osnovci, u solo kategoriji, a početnoj  razini, Iva Križić osvojila je srebro u standardnim i srebro u latinsko-američkim plesovima. Vanesa Arlović, također, srebro u standardnim te srebro u latinsko-američkim plesovima.

U starosnoj kategoriji Mlađa mladež srebro u standarnim i broncu u latinsko-američkim plesovima osvojile su Hana Banić i Anastasija Čibrić, dok se Marta Glavica okitila zlatom u obje discipline.

Kod Starije mladeži na svom tek drugom turniru Elena Stanešić odnijela je zlato, također, u obje discipline.

U solo natjecanju, ali naprednoj razini, Petra Baljak i dalje postiže izvrsne rezultate, ovaj put osvojivši srebro u standardnim i četvrto mjesto u latinsko-američkim plesovima.

Kod sportskih plesnih parova petrinjskog kluba svoj niz odličnih rezultata nastavljaju, u kategoriji Mlađa mladež, a visokoj B kvalitativnoj kategoriji, SPP Matija Baljak – Klara Autischer, koji ovaj put osvajaju četvrta mjesta u obje discipline, a njihovi nešto stariji kolege u Starijoj mladeži,  također, B kvalitativnoj kategoriji, SPP Jakov Bjelac i Magdalena Vidas ponovno pokazuju svoju izvrsnost i osvaju zlato u standardnim i srebro u latinsko-američkim plesovima. Zlato u obje discipline osvojili su i petrinjski seniori SPP Tihomir Baljak – Silvana Baljak.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.
Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

Zvona sv.Lovre

U emisiji Zvona sv.Lovre donijeli smo vijest o obilježavanju Dana zahvalnosti u Dječjem vrtiću Svete