Odlični rezultati članova Karate kluba Petrinja na 16. Zagreb karate festu Odlični rezultati članova Karate kluba Petrinja na 16. Zagreb karate festu
ZAGREB – U nedjelju, 25. studenoga 2018. godine u Domu sportova u Zagrebu održan je 16. Zagreb karate fest, dugogodišnji sportski događaj koji je... Odlični rezultati članova Karate kluba Petrinja na 16. Zagreb karate festu

ZAGREB – U nedjelju, 25. studenoga 2018. godine u Domu sportova u Zagrebu održan je 16. Zagreb karate fest, dugogodišnji sportski događaj koji je završio sa spektakularnim revijalnim ženskim turnirom TOP TEN na kojemu je nastupilo 10 najboljih karate seniorki svijeta.

Na 16. Zagreb karate festu nastupili su i članovi Karate kluba Petrinja te su postigli odlične rezultate – Eugen Čaušević (2. mjesto) i Marsel Glavica (3. mjesto).

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.