Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
socijala2020

Održan peti Socijala ljetni festival

PETRINJA – Udruga IKS i grupa mladih Aktivci i ove su godine organizirali Socijala ljetni festival. Peti po redu Socijala ljetni festival ove godine održan je samo jedan dan na petrinjskom Gradskom kupalištu. Više o ovogodišnjem Socijala ljetnom festivalu rekla nam je Larisa Brkić iz Udruge IKS, koja ujedno vodi i grupu mladih Aktivci.

„Već petu godinu za redom radimo Socijala ljetni festival, ali obzirom na sve situacije koje su se dogodile sa koronavirusom i svime što nam se događalo u ovim kobnim vremenima, ove godine smo morali napraviti samo jedan dan i malo kasnije. Inače je Socijala zadnji vikend u lipnju, ali ove godine smo 10.srpnja ovdje, imamo samo jedan dan“, rekla je Brkić.

Ovogodišnjem Socijala ljetnom festivalu priključio se i Savjet mladih Grada Petrinje. „Uz pomoć Savjeta mladih Grada Petrinje dobili smo donacije, napravili smo majice, uspjeli smo kupiti da napravimo vegansko varivo i promoviramo bio život i sve takve stvari. Ove godine prvo što smo radili je prirodna pasta za zube od ventilirane gline, eteričnih ulja. Nakon toga radimo hammock ljuljačku i nakon toga nam lokalni dečki iz Siska sviraju reggae“, dodaje Brkić koja se na kraju zahvalila svima ostalima koji su pomogli da se ovogodišnje peto izdanje Socijala ljetnog festivala održi.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.
Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X