Održan plesni Stand up „Prava istina o disco plesu“ (VIDEO) Održan plesni Stand up „Prava istina o disco plesu“ (VIDEO)
PETRINJA – U sklopu programa „Advent u PetrinjI“ održan je Plesni stand up „Prava istina o disco plesu“. Autor Tomislav Tržan, dugogodišnji plesač Ivane... Održan plesni Stand up „Prava istina o disco plesu“ (VIDEO)

PETRINJA – U sklopu programa „Advent u PetrinjI“ održan je Plesni stand up „Prava istina o disco plesu“. Autor Tomislav Tržan, dugogodišnji plesač Ivane Banfić, je radeći na moru kao animator uvidio potrebu da se napravi show u kojem bi se plesalo dok ljudi prolaze na šetnici. Tu je sve krenulo uz viceve o nastanku disco pokreta:

„I pala mi je na pamet ideja da to trebaju biti nekakve kratke fore i ispalo je da pričam viceve, stand up formu, kako su nastali disco pokreti i ljude pitam da plešu sa mnom. I to se izrodilo u predstavu koju smo pisali i raspisali tri mjeseca, napravili do detalja, uzeli smo plesačice iz plesnog kluba. DJ Jura je osmislio na koje pjesme bi to sve trebalo odraditi, koja bi bila pod kojom forom, kojim pokretom. I ovo je već pedeseta predstava.“

 

Glazbeni dio programa osmislio je Zoran Jurić  DJ Jura te plesačice Urša i Sandra. Čim je show počeo okupljeni Petrinjci su se gibali u disco ritmu ne mareći ni za hladnoću ni snijeg koji je počeo padati još u popodnevnim satima.

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.