Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
turnir-prstići

Održan turnir četiri momčadi u kategoriji prstića

PETRINJA – Nogometni klub „Mladost“ iz Petrinje bio je organizator turnira u kategoriji prstića, a sudjelovale su četiri momčadi: METALAC iz Siska, FRANKOPAN iz Galdova i dvije momčadi domaće MLADOSTI.

„Napravili smo prijateljski turnir bez plasmana na koji smo pozvali naše sportske prijatelje iz Metalca i Frankopana, uz naše dvije momčadi. Turnir je bio u ovo novo normalno vrijeme dobro organiziran, odnosno sve je bilo prema epidemiološkim standardima, bilo je lijepih akcija i pogodaka, zabave i roditelji su uživali zajedno s djecom. Također, nadamo se da ćemo za turnir „Damir Horvatić“ moći organizirati masovniji turnir za limače i prstiće gdje će doći više momčadi kao i svake godine gdje ih očekujemo oko 40, te mislim da je ovo bila dobra priprema za nešto dalje.“ – kazao je o turniru Nikola Bartulić, tajnik NK „Mladost“.

Rezultati su:

MLADOST 1 – FRANKOPAN 1:0

MLADOST 1 – METALAC 5:0

METALAC – MLADOST 2 3:0

MLADOST 2 – FRANKOPAN 0:7

MLADOST 1 – MLADOST 2 6:0

FRANKOPAN – METALAC 1:0

Obzirom se igralo bez plasmana na kraju je svim sudionicima petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović uručio medalje kao uspomene za sudjelovanje i sportske majice za „Dream team“ u koji su izabrani: PETAR PASTULOVIĆ, LANA STOJČEVIĆ, DAVID BARUKČIĆ, IVO PAVELIĆ, VITO ASANOVIĆ, IVAN GRUBEC, IVANO SULJIĆ, DANIJEL STANEŠIĆ, KRISTIJAN BAMBURAČ, PATRIK KAJIĆ i LEON ZAGORAC.

Na kraju su svi uspješno odradili i “treće poluvrijeme”…….

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X