Održana 7. akcija dobrovoljnog darivanja krvi Održana 7. akcija dobrovoljnog darivanja krvi
PETRINJA – U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Petrinja održana je ovogodišnja sedma akcija dobrovoljnog darivanja krvi u kojoj je ovu dragocjenu tekućinu darivalo... Održana 7. akcija dobrovoljnog darivanja krvi

PETRINJA – U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Petrinja održana je ovogodišnja sedma akcija dobrovoljnog darivanja krvi u kojoj je ovu dragocjenu tekućinu darivalo 56 darivatelja od čega 8 žena i 48 muškaraca.

Prvi puta krv su darivali Ivica Kardaš, Željka Krtić i Filip Sigur, dok su višestruki darivatelji Vinko Galeković sa 132, Dušan Metikoš s 97, Antun Drašković s 96, te Ivan Paljak s 80 darivanja.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.