Održana 7. „Motorijada“ MK „Veterani Petrinja“ Održana 7. „Motorijada“ MK „Veterani Petrinja“
PETRINJA – U organizaciji Moto kluba „Veterani Petrinja“ održana je tradicionalna 7. „Motorijada“ koja je okupila bajkere iz gotovo cijele Hrvatske, kao i goste... Održana 7. „Motorijada“ MK „Veterani Petrinja“

PETRINJA – U organizaciji Moto kluba „Veterani Petrinja“ održana je tradicionalna 7. „Motorijada“ koja je okupila bajkere iz gotovo cijele Hrvatske, kao i goste iz inozemstva, iz Škotske, Mađarske, Njemačke, te najviše iz susjedne Bosne i Hercegovine.

O samoj organizaciji „Motorijade“ Andrej Vuković, dopredsjednik MK „Veterani Petrinja“, kazao je: „Drago nam je da su i ove godine naši bajkeri prepoznali ovaj naš trud oko ove organizacije. Kupalište je tu uvijek atraktivno, toplo vrijeme, dobri prijatelji, dobra priča i vraćamo se na onaj spomen naše „Oluje“ na neki svoj bajkerski način da to obilježimo. Tako je i počela sama ideja oko ovih moto susreta i nadam se da će to biti neka tradicija i dalje.“

U sklopu susreta organiziran je defile ulicama grada, te moto igre: bacanje gume, u kojoj je najprecizniji bio Nenad Ramljak (MK „Big chief“ – Petrinja) i spora vožnja, u kojoj je „najsporiji“ bio Marijan Lisak Max (MK „Tigrovi“ – Zagreb).

Bajkersko druženje je potrajalo do dugo u noć, a za dobru rokersku atmosferu pobrinuli su se The Pusle Original i Playmakers-i, dok je u jednom dijelu večeri njihovu svirku na pozornici upotpunila i atraktivna plesačica.

Također, brojni domaći motoristi, ali i njihovi gosti će u nedjelju, 05. kolovoza, organizirano s Trga hrvatskih branitelja, u 17.15 sati, krenuti u Glinu na koncert Marka Perkovića Thompsona.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.