Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
zelena

Održana donatorska „Zelena noć“ za opremanje svlačionica Škole nogometa NK „Mladost“

PETRINJA – U organizaciji Nogometnog kluba „Mladost“, Petrinjske udruge likovnih umjetnika „PETRIART“ i Popovačke udruge likovnih stvaralaca „Moslavački štrk“, uz pokroviteljstvo Grada Petrinje, održana je donatorska večer „Zelena noć“.

Organizirana je aukcija slika (40), sportskih majica Hrvatske nogometne reprezentacije, Nogometnih klubova „Hajduk“ i „Dinamo“, Filipa Krovinovića, člana engleske momčadi „WBA“, nogometne lopte i torte, a prikupljeno je ukupno 200.800,oo kuna za opremanje svlačionica dječje Škole nogometa NK „Mladost“.

U ime domaćina obratio se Neven Žužić, predsjednik NK „Mladost“, koji se zahvalio svima na odazivu, te je naglasio: „Hvala vam svima što ste došli i što ste podržali ovu plemenitu večer jer ovo je za našu djecu, za naše male igrače. Oni su najveće bogatstvo u svim vašim životima, ali i u životu našeg kluba. Velika je ovo stvar i velika je ovo večer gdje će oni dobiti bolje uvjete rada u nogometu i drago mi je da ste se okupili u ovako velikom broju i što ste došli pozdraviti našu Mladost.“

U ime pokrovitelja govorio je i petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović, te je istaknuo: „Svi vi koji ste večeras ovdje dajete jedan veliki, ogroman doprinos za dobra djela koja ćemo napraviti i ostaviti trag iza sebe. Taj trag će biti, ono što je najvažnije, za našu djecu, za našu Mladost i sve buduće generacije. Prije godinu dana smo također napravili dobro djelo, a to je umjetna trava na Gradskom stadionu gdje trenira više od 200 klinaca. Oni danas imaju stručni i pedagoški nadzor i izvrsne trenere. Moja dužnost je da kažem, kao gradonačelnik, da ne smijem niti hoću favorizirati nogomet. Svi sportovi u Gradu Petrinji, od hrvanja, rukometa, odbojke, košarke i svi ostali, dio su jednog prekrasnog sportskog saveza koji definitivno svi zajedno moramo još više podržati.“

U zabavnom dijelu večeri nastupili su Fran Komlinović, članovi Plesnog kluba „Petrinia“ i glazbena skupina „Ruswaj“.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

Provala u radne strojeve

HRVATSKI ČUNTIĆ – S utorka na srijedu, 1./2. prosinca, na petrinjskom području u mjestu Hrvatski

X