Održana kreativna radionica naziva  „Dobre želje svima“ Održana kreativna radionica naziva  „Dobre želje svima“
SISAK – U sklopu aktivnosti projekta „NNNI – Nasilje nije naš izbor“ koji je financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku,... Održana kreativna radionica naziva  „Dobre želje svima“

SISAK – U sklopu aktivnosti projekta „NNNI – Nasilje nije naš izbor“ koji je financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a sufinanciran sredstvima Grada Siska Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ i Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Odjel Caprag organizirali su kreativnu radionicu od nazivom „Dobre želje svima“ u kojoj su sudjelovali učenici 3. a razreda Osnovne škole Braća Bobetko s učiteljicom Refikom Omerčehaić.

Na početku i kraju susreta voditeljica ovog projekta dr. sc. Daša Poredoš Lavor učenicima je pročitala motivacijske priče „O malom češeru“ i „Neskromne želje“, a volonterka Jadranka Demonja podučavala je učenike kako salvetnom tehnikom mogu ukrasiti čestitke i darivati ih prijateljima, roditeljima i poznanicima.

U veselom druženju nastalo je 30-ak čestitaka. Svaki učenik zadržao je jednu čestitku za sebe, a drugu ostavio Knjižnici Caprag za dekoraciju prostora i slanje poslovnim partnerima uz lijepe blagdanske želje. Učenici su bili vrlo aktivni i maštoviti, vješto su primjenjivali naučena znanja i svi se lijepo družili u ovo predblagdansko vrijeme. Kao bi uspomene zaista bile trajnije, za učenike smo izradili i fotografije koje ćemo im podijeliti za uspomenu.

Projekt NNNI – Nasilje nije naš izbor financiran je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a sufinanciran sredstvima Grada Siska. Nositelj aktivnosti je Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“, partneri na projektu su Grad Sisak, Općina Majur, Općina Lekenik, Narodna knjižnica i čitaonica Ivo Kozarčanin Hrvatska Dubica, a suradnik je Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak. Projekt će se provoditi tijekom školske godine 2017/18.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.