Održana osma ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi Održana osma ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi
PETRINJA – Gradsko društvo Crvenog križa Petrinja održalo je danas zadnju, osmu, ovogodišnju akciju dobrovoljnog darivanja krvi, ovoga puta u vojarni „Pukovnik Predrag Matanović“.... Održana osma ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi

PETRINJA – Gradsko društvo Crvenog križa Petrinja održalo je danas zadnju, osmu, ovogodišnju akciju dobrovoljnog darivanja krvi, ovoga puta u vojarni „Pukovnik Predrag Matanović“.

Kako poručuju iz Gradskog društva Crvenog križa Petrinja, prikupljeno je ukupno 118 doza krvi, od čega je krv darovalo 112 muškaraca i šest žena, dok je sveukupno akciji pristupilo 136 osoba. Po prvi puta krv je darovalo osmero muškraca i jedna žena.

Iduća akcija dobrovoljnog darivanja krvi bit će održana 11.veljače 2019.godine u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Petrinja, dok će sljedeća akcija u vojarni „Pukovnik Predrag Matanović“ biti održana 7.ožujka 2019.godine.

„Gradsko društvo Crvenog križa Petrinja zahvaljuje se svim pripadnicama i pripadnicima Oružanih snaga Republike Hrvatske koji su kao i svaki put svojim nesebičnim činom darovali krv u vojarni “Pukovnik Predrag Matanović”, te im želi blagoslovljene predstojeće blagdane“, poručili su iz Gradskog društva Crvenog križa Petrinja.

Komentari

Slađana Marković Novinar

Osvježenje Petrinjskog radija od srpnja 2016.godine. Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.