Održana radionica pod nazivom „Google digitalna garaža“ Održana radionica pod nazivom „Google digitalna garaža“
SISAK – Google u partnerskoj suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Otvorenim učilištem Algebra diljem Hrvatske provodi interaktivne radionice pod nazivom „Google digitalna garaža“,... Održana radionica pod nazivom „Google digitalna garaža“

SISAK – Google u partnerskoj suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Otvorenim učilištem Algebra diljem Hrvatske provodi interaktivne radionice pod nazivom „Google digitalna garaža“, a jedna takva održana je u Hrvatskoj gospodarskoj komori Županijskoj komori Sisak. Što je to „Google digitalna garaža“ pojasnio nam je Krešimir Koružnjak iz Otvorenog učilišta Algebra.

„Google digitalna garaža je nastala kao projekt Googla u formi on linea, što znači da postoji, to ćemo danas i pokazati, platforma i on line digitalna garaža gdje ljudi mogu učiti određene tehnike. Ima više od 30-tak modula kojima na kraju određenih seminara i učilica polaznici mogu pristupati i certifikacijama“, rekao je Koružnjak.

U sklopu ove interaktivne radionice polaznici su mogli nadograditi svoje digitalne vještine potrebne za proširenje poslovanja, napredovanje u karijeri ili rast samopouzdanja u digitalnom okruženju. Koružnjak dodaje kako je on na toj radionici bio u svojstvu Google digitizera. „To su niz predavača koji će se po hrvatskim gospodarskim komorama predstavljati poduzetnicima. Poduzetnicima se kroz niz radionica objašnjava kakav je to sustav digitalnog marketinga, na koji način mogu digitalne tehnologije koristiti za svoje poslovanje i unaprijediti svoje poslovanje i naučiti kako se dalje usmjeravati i kako dalje naći informacije koje će im biti potrebne da bi svoje poslovanje podigli na višu razinu“, dodaje Koružnjak.

Cilj ovakvih radionica je omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alataima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama se želi digitalnim vještinama osnažiti trenutačnu i buduću radnu snagu te pomoći malim i srednjim tvrtkama da ubrzaju svoj rast, kao što im se želi omogućiti pristup globalnim tržištima.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.