Održano 8. OP Grada Petrinje u stolnom tenisu Održano 8. OP Grada Petrinje u stolnom tenisu
PETRINJA – Stolnoteniski klub „Mladost“ bio je organizator tradicionalnog 8. otvorenog prvenstva Grada Petrinje u stolnom tenisu. Nastupilo je 46 igrača u tri kategorije,... Održano 8. OP Grada Petrinje u stolnom tenisu

PETRINJA – Stolnoteniski klub „Mladost“ bio je organizator tradicionalnog 8. otvorenog prvenstva Grada Petrinje u stolnom tenisu.

Nastupilo je 46 igrača u tri kategorije, a Robert Ramušćak, trener STK „Mladost“, bio je zadovoljan odazivom i igrom: „Bilo je uspješno, kao i svake godine, već tradicionalno osmi puta za redom. Mislim da je ove godine bio najbolji odaziv što se tiče sudionika na turniru, a kao i svake godine imali smo tri kategorije. Jedna je bila „aktivni igrači“ koji treniraju u klubovima, druga kategorija je bila „veterani-rekreativci“ i treća kategorija naša djeca, kadeti početnici i drugi, koji su bili najmasovniji jer radimo od 2009. godine, znači provodimo „Školu stolnog tenisa“. U toj kategoriji ih je bilo 20, te 18 rekreativaca i osam aktivnih igrača.“

Dodao je i kako su ovim turnirom okončali svoju natjecateljsku sezonu, sada im slijedi pauza od oko mjesec dana, a onda će početi pripremama za novu sezonu.

Najuspješniji su bili:

– dječaci –

1. David Cvetnić

2. Tin Kušeković

3. Tim Juić

– aktivni igrači (registrirani) –

1. Dragan Josipović

2. Ali Abdi

3. Noa Žibrat

– rekreativci –

1. Noa Žibrat

2. Ali Abdi

3. Dragan Josipović

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.