Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
gater06062020

Održano državno natjecanje pasa glasnog gona na divlju svinju

PETRINJA – Lovačka udruga „Fazan“ Petrinja bila je organizator 24.po redu državnog natjecanja pasa glasnog gona na divlju svinju. Sudionike natjecanja pozdravio je i petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović koji je kazao kako je ovo prekrasan događaj koji se događa nakon koronavirusa.

„Ovo natjecanje je nešto što je sadržaj i dio grada, došli su mnogi prijatelji lovstva, mnogi koji vole prirodu, koji su u jednoj simbiozi s prirodom i sa svim onim što rade u prirodi, a to je lov i to je jedna vrsta atrakcije. Kada vidimo ove dresirane pse, kada vidimo da se oni znaju ponašati i kod pucnja da imaju svoj stav, onda se vidi da je to jedna ekipa koja daje sadržaj prema životinji, a to je izuzetno važno“, rekao je Dumbović.

Dodaje kako je i kroz ovo natjecanje pokazano da je Petrinja mali grad velikog srca, da smo prijatelji svih dobrih ljudi koji su došli iz raznih krajeva Hrvatske. „Zahvaljujem se organizatorima, Lovačkoj udruzi „Fazan“ i svima koji su došli, mislim da tu mnoga društva su dala svoj doprinos, vidim ovdje da je prije svega struka, da su suci, da ocjenjuju i da procjenjuju ali više od toga je druženje, mislim da je druženje to koje sada povezuje ljude i ovakvih sadržaja treba jako puno u gradu Petrinji da bi mogli zavrtiti jedan normalan život koji nas očekuje u budućnosti“, zaključio je Dumbović. Ovogodišnje natjecanje okupilo je 43 natjecatelja iz cijele Hrvatske.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.
Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X