Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
bolnicasisak2020

Omogućene kraće posjete teško bolesnim i nepokretnim bolesnicima u sisačkoj Bolnici

SISAK – Stožer civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije je donio odluku o mogućnostima i načinu posjeta teškim i nepokretnim bolesnicima koji se nalaze na bolničkom liječenju na svim odjelima u Općoj bolnici dr.Ivo Pedišić Sisak.

Teško bolesne i nepokretne bolesnike koji se nalaze na bolničkom liječenju na svim odjelima sisačke Opće bolnice može posjetiti po jedan član obitelji u vremenu ne dužem od 15 minuta, uz obavezno nošenje maske i dezinfekciju ruku. Osobe koje dolaze u posjet teško bolesnim i nepokretnim bolesnicima ne smiju imati povišenu tjelesnu temperaturu, niti pokazivati bilo kakve druge simptome korona-virusa.

Posjet ostalih bolesnika (koji nisu teško bolesni niti nepokretni) i dalje su zabranjeni, a s ovim bolesnicima može se kontaktirati putem mobilnih telefona (putem skypa i sl.)

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X