Osma ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji GD CK Petrinja Osma ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji GD CK Petrinja
PETRINJA – U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Petrinja danas je u vojarni „Pukovnik Predrag Matanović“ održana osma, u ovoj godini posljednja akcija dobrovoljnog... Osma ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji GD CK Petrinja

PETRINJA – U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Petrinja danas je u vojarni „Pukovnik Predrag Matanović“ održana osma, u ovoj godini posljednja akcija dobrovoljnog darivanja krvi.

U akciji na kojoj su prikupljene 122 doze ove dragocjene tekućine, sudjelovalo je 116 muškaraca i 6 žena. Po prvi put krv je darovalo 12 novih davatelja, a svojevrsni rekorder akcije bio je Dražen Grandverger kojem je ovo bilo 62. dobrovoljno darivanje.

Gradsko društvo Crvenog križa Petrinja i u sljedećoj godini planira održati osam redovnih akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Prva sljedeća akcija za građanstvo bit će u prostorijama GDCK u Turkulinovoj 7 održana u veljači, a u vojarni u ožujku 2018.

Komentari

Slađana Marković Novinar

Osvježenje Petrinjskog radija od srpnja 2016.godine. Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.