Osposobljavanje za pčelare, ekološke poljoprivrednike i rukovanju pesticidima u Centru za šljivu i kesten Osposobljavanje za pčelare, ekološke poljoprivrednike i rukovanju pesticidima u Centru za šljivu i kesten
PETRINJA – Centar za šljivu i kesten iz Donje Bačuge kraj Petrinje poziva sve zainteresirane polaznike i druge poljoprivrednike kao i tvrtke koje se... Osposobljavanje za pčelare, ekološke poljoprivrednike i rukovanju pesticidima u Centru za šljivu i kesten

PETRINJA – Centar za šljivu i kesten iz Donje Bačuge kraj Petrinje poziva sve zainteresirane polaznike i druge poljoprivrednike kao i tvrtke koje se bave poljoprivrednom proizvodnjom da se predbilježe za programe osposobljavanja za Pčelara, Ekološki poljoprivredni gospodarstvenik te izobrazba o sigurnom rukovanju s pesticidima i pravilnoj primjeni pesticida. Programi su verificirani od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja RH. Stečeno zvanje može se upisati u radnu knjižicu.

Za sva dodatna pitanja obratite im se na e-mail: centar.sljiva@gmail.com, telefonski: 044/826 – 096 radnim danom od 7.30 – 15.30 sati ili osobnim dolaskom u Centar za šljivu i kesten.

 

Komentari

Kristina Jakopović Šefica Marketinga / Novinar

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. U programu Petrinjskog radija uređuje emisiju Vidikovac, dok ju slušatelji ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.