Osumnjičen za omogućavanje trošenja droga Osumnjičen za omogućavanje trošenja droga
SISAK – Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 30-godišnjakom je utvrđeno da je u petak, 12. listopada oko 9.30 sati na Mahanovićevoj obali u Sisku, u... Osumnjičen za omogućavanje trošenja droga

SISAK – Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 30-godišnjakom je utvrđeno da je u petak, 12. listopada oko 9.30 sati na Mahanovićevoj obali u Sisku, u kući 66-godišnjeg vlasnika u koju je prethodno neovlašteno ušlo dvoje 18-godišnjaka, konzumirao i davao na konzumaciju marihuanu i cigarete tzv. joint 18-godišnjacima i jednom maloljetniku, kod kojega je pronađeno 0,6 grama marihuane, dok je kod osumnjičenog 30-godišnjaka pronađen paketić sa 4,6 grama iste droge, koja je obojici oduzeta.

Zbog počinjenog kaznenog djela omogućavanje trošenja droga 30-godišnjak će biti kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku, kao i prekršajno temeljem Zakona o suzbijanju zlouporabe droga. Zbog kaznenog djela narušavanje nepovredivosti doma i poslovnog prostora vlasnik kuće nije želio podnijeti prijedlog za kazneni progon počinitelja.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.