Osumnjičena za dvije teške krađe počinjene na području Sunje Osumnjičena za dvije teške krađe počinjene na području Sunje
SUNJA – Zbog dvije teške krađe provaljivanjem, počinjene na području Sunje, provedeno je kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjom ženom. Nju se sumnjiči da je krajem... Osumnjičena za dvije teške krađe počinjene na području Sunje

SUNJA – Zbog dvije teške krađe provaljivanjem, počinjene na području Sunje, provedeno je kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjom ženom. Nju se sumnjiči da je krajem travnja ove godine u Kinjačkoj provalila u obiteljsku kuću 61-godišnjeg vlasnika, iz koje je ukrala televizor, glačalo, nadzornu kameru te razno posuđe. Sa ključem pronađenim u kući otključala je dvorišnu prostoriju te ukrala trimer i bušilicu.

Početkom rujna je u mjestu Brđani Kosa iz kuće 53-godišnje vlasnice, u koju je također provalila, ukrala više komada posteljine i odjeće. Ovim dvjema teškim krađama počinjena je materijalna šteta od oko 6500 kuna te je osumnjičena nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.