Otkrivanje spomenika masovne grobnice ubijenima u Taborištu Otkrivanje spomenika masovne grobnice ubijenima u Taborištu
PETRINJA – Otkrivanje spomenika masovne grobnice u spomen na 12 hrvatskih branitelja i civila pogubljenih 1991. godine u velikosrpskoj agresiji na Republiku Hrvatsku bit... Otkrivanje spomenika masovne grobnice ubijenima u Taborištu

PETRINJA – Otkrivanje spomenika masovne grobnice u spomen na 12 hrvatskih branitelja i civila pogubljenih 1991. godine u velikosrpskoj agresiji na Republiku Hrvatsku bit će u subotu 9. prosinca 2017. u Taborištu (na prilazu gradskom deponiju) s početkom u 12 sati. Organizator događanja je Ministarstvo branitelja Republike Hrvatske, a najavljen je i dolazak ministra Tome Medveda. Iz Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Petrinje pozivaju sve građane koji mogu doći na otkrivanje spomenika da svojim dolaskom odaju počast žrtvama.

Komentari

Kristina Jakopović Šefica Marketinga / Novinar

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. U programu Petrinjskog radija uređuje emisiju Vidikovac, dok ju slušatelji ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.