Otkriven kradljivac nadzorne kamere Otkriven kradljivac nadzorne kamere
VOLODER – Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 47-godišnjim muškarcem je utvrđeno da je 16. lipnja u šumi u Velikom Boriku u Voloderu, na području Popovače,... Otkriven kradljivac nadzorne kamere

VOLODER – Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 47-godišnjim muškarcem je utvrđeno da je 16. lipnja u šumi u Velikom Boriku u Voloderu, na području Popovače, sa stabla ukrao kameru za nadzor divljači. Kamera je oduzeta i vraćena 39-godišnjem vlasniku. Daljnjim istraživanjem je utvrđeno da nezakonito posjeduje 52 komada raznog puščanog i pištoljskog streljiva, koje mu je također oduzeto. Isti će zbog krađe biti kazneno prijavljen Općinskog državnom odvjetništvu u Sisku, dok će zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o oružju nadležnom prekršajnom sudu biti podnesen optužni prijedlog.

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.