Otkriveni počinitelji krađe drva Otkriveni počinitelji krađe drva
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom muškaraca starih 20 i 26 godina je utvrđeno da su krajem siječnja ove godine, u šumi na području Lekenika... Otkriveni počinitelji krađe drva

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom muškaraca starih 20 i 26 godina je utvrđeno da su krajem siječnja ove godine, u šumi na području Lekenika posjekli 28 stabala graba, drva izradili u metrice te ih ukrali. Drva su pronađena i oduzeta te vraćena odgovornoj osobi nadležne šumarije, a osumnjičeni će zbog ove krađe biti kazneno prijavljeni Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku. Šumska krađa zabilježena je i u mjestu Donji Klasnić, na području Gline, gdje je nepoznati počinitelj tijekom prošle godine posjekao 16 stabala hrasta i bukve te ih odvezao u nepoznatom smjeru. Ovom krađom nadležna je šumarija oštećena za oko 3600 kuna, a za počiniteljem se traga.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.