Bjekic
Otkriveni počinitelji krađe drva Otkriveni počinitelji krađe drva
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom muškaraca starih 20 i 26 godina je utvrđeno da su krajem siječnja ove godine, u šumi na području Lekenika... Otkriveni počinitelji krađe drva

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom muškaraca starih 20 i 26 godina je utvrđeno da su krajem siječnja ove godine, u šumi na području Lekenika posjekli 28 stabala graba, drva izradili u metrice te ih ukrali. Drva su pronađena i oduzeta te vraćena odgovornoj osobi nadležne šumarije, a osumnjičeni će zbog ove krađe biti kazneno prijavljeni Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku. Šumska krađa zabilježena je i u mjestu Donji Klasnić, na području Gline, gdje je nepoznati počinitelj tijekom prošle godine posjekao 16 stabala hrasta i bukve te ih odvezao u nepoznatom smjeru. Ovom krađom nadležna je šumarija oštećena za oko 3600 kuna, a za počiniteljem se traga.

Komentari

Antonija Radošević Novinar / Voditelj

Trenutno kod nas na jednogodišnjem stručnom osposobljavanju. Novi glas u našem eteru. Nakon završenog studija komunikologije na Hrvatskim studijima u Zagrebu, Tonka, kako je svi rado zovemo, postaje dio našeg tima. Odlučna, odgovorna, spremna na izazove koje donosi ovaj posao, ali i s odličnim smislom za humor, svakako je jedno veliko osvježenje kako nama, tako i našim slušateljima i čitateljima.