Otkriveni počinitelji razbojničke krađe u Kutini Otkriveni počinitelji razbojničke krađe u Kutini
KUTINA – Zbog razbojničke krađe, počinjene u srijedu, 7. studenoga oko 17.20 sati u trgovačkom centru u Sisačkoj ulici u Kutini, dovršeno je kriminalističko... Otkriveni počinitelji razbojničke krađe u Kutini

KUTINA – Zbog razbojničke krađe, počinjene u srijedu, 7. studenoga oko 17.20 sati u trgovačkom centru u Sisačkoj ulici u Kutini, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 26 i 29 godina. Prvoga se sumnjiči da je u prodajnom prostoru ukrao razne slatkiše i bočicu alkoholnog pića i ne plativši krenuo iz trgovine, ali ga je na izlasku zatekao 38-godišnji zaštitar te ga pokušao zadržati. Pri tome ga je 26-godišnjak odgurnuo i pobjegao, a u bijegu mu je pomogao drugoosumnjičeni 29-godišnjak, koji je zaštitara fizički napao, udarivši ga rukama i nogama po tijelu, nanijevši mu lakše tjelesne ozljede.

Osumnjičeni su vrlo brzo pronađeni i uhićeni i nad njima je provedeno kriminalističko istraživanje, nakon kojega su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke, i to 26-godišnjak zbog razbojničke krađe, a 29-godišnjak zbog pomaganja u počinjenju kaznenog djela.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.