Otvoren Fitness studio By Josipa, u ponudi niz programa Otvoren Fitness studio By Josipa, u ponudi niz programa
PETRINJA – Sportska udruga „Pokret“ otvorila je danas u Ulici Brezje na broju 45 Fitness studio By Josipa, vlasnice Josipe Trklje. Kako je Trklja... Otvoren Fitness studio By Josipa, u ponudi niz programa

PETRINJA – Sportska udruga „Pokret“ otvorila je danas u Ulici Brezje na broju 45 Fitness studio By Josipa, vlasnice Josipe Trklje. Kako je Trklja i sama istaknula, nakon što je 2012.godine završila Kineziološki fakultet, aktivnije se uključila u rekreacijske aktivnosti za djecu i mladež te odrasle, te je u Petrinji počela provoditi zumba fitness, pilates i korektivnu gimnastiku te je nastojala sve sugrađane natjerati da se pokrenu i zamjene sjedilački način života.

„Na tragu te ideje već od 2012.godine u Petrinji radim, no međutim, nikada u svom prostoru. Ove godine sam odlučila ući u najam prostora i urediti ga kompletno. Kada sam ušla u prostor, nije bilo niti podova, niti zidova, morali smo i vrata stavljati, sve smo uredili. Zaista smo se dali i puno je truda i rada uloženo u taj prostor kako bi mogli i dalje voditi svoje aktivnosti“, rekla je Trklja.

U svojim novim prostorijama imat će programe pilatesa, zumba fitnessa i program zumba kids, no Trklja otkriva kako tu ne planira stati. „Prostor ima 140 kvadrata čiste dvorane, uz to imamo još i tri svlačionice. Za sada je samo jedna u funkciji. Dva prostora imamo koje ćemo prenamijeniti. U cilju mi je otvoriti rođendaonicu pošto vidim u suradnji s ostalim roditeljima da je osobito u zimskim vremenima potreba za rođendaonicama, zato sam došla na ideju zašto ne i to otvoriti u gradu“, otkriva Trklja.

Na pitanje je li potrebno imati kakvo predznanje za dolazak na neke od njezinih programa, Trklja ističe kako nikakvo predznanje nije potrebno. „Naravno da ne morate imati nikakvo predznanje. Svi koji imaju dobru volju, da se malo uključe u sportske aktivnosti, apsolutno su dobro došli, od male djece do odraslih, svi su dobro došli. Imamo i par žena koje su bake i koje jednako tako kao i mi mlade održe cijeli trening i izdrže“, dodaje Trklja.

Ponuđeni programi odvijaju se svaki dan po nekoliko puta, a cijene programa kreću se od 150 do 250 kuna tjedno. Josipi je na otvorenju čestitao i petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović koji je istaknuo kako su ovakvi prostori jedna nadgradnja standarda građana u Petrinji.

„Bez, možemo reći, ljubavi i htjenja i svega onoga što čovjek ima u sebi i nosi i želi pokazati, kroz jednu sportsku disciplinu, kroz kulturu življenja, kroz fitness koji je danas ovdje otvoren, koji je otvorio vrata za sve generacije koje su tu, i kada vidimo da su tu najmlađe generacije koje bi trebale u startu naučiti živjeti sa sportom, sa rekreacijom, živjeti na način da budu dobar primjer svim ostalim budućim generacijama, to je ipak na kraju najvažnije, najvažnije je imati zdrav život i toga treba još više u gradu“, kazao je Dumbović. Čestitao je vlasnici te joj je poželio uspjeh u poslu.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.