Otvorene prijave za najveći sportski događaj grada Petrinje ikada!!! Otvorene prijave za najveći sportski događaj grada Petrinje ikada!!!
PETRINJA – Bike N Run Festival sporta, kulture, turizma i gastronomije koji će spojiti 3 sporta u 3 dana i okupiti preko 600 sportaša... Otvorene prijave za najveći sportski događaj grada Petrinje ikada!!!

PETRINJA – Bike N Run Festival sporta, kulture, turizma i gastronomije koji će spojiti 3 sporta u 3 dana i okupiti preko 600 sportaša iz cijele Hrvatske i dostojno predstaviti Petrinju kao nezaobilaznu turističku i sportsku destinaciju!

-28. rujna 2018. (PETAK) Batman Experience utrka na 10km utrka kada će središte grada Petrinje postati sportsko borilište.

-29. rujna 2018. (SUBOTA) XC CLIMBER PETRINJA 2018 MTB utrka koja otkriva natjecateljima ljepote krajolika Hrastovačke gore i okolnih naselja grada Petrinje.

-30. rujna 2018. (NEDJELJA) TRAIL PETRINJA OPEN 2018. sportska avantura šumskim putevima i stazama.

Kroz sve dane festivala možete očekivati dobru zabavu, koncerte i bogatu ponudu petrinjskih OPG-a.

Prijave za ovaj jedinstveni sportski događaj možete pronaći na:

Prijave na utrke :: Stotinka Timing

Pozivamo sve građane grada Petrinje da nam se pridruže u organizaciji ovog našeg događaja

Jer „OVAJ GRAD, TO SMO MI!“

INFO:

Ana Marija: 095/515 3721

Saša : 091/179 3506

 

Komentari

Kristina Jakopović Šefica Marketinga / Novinar

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. U programu Petrinjskog radija uređuje emisiju Vidikovac, dok ju slušatelji ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.