Čazmatrans2
Pučko otvoreno učilište Hrvatski dom Petrinja prima prijave za tečajeve engleskog i njemačkog jezika (početnički i napredni). Informacije možete dobiti u tajništvu Hrvatskog doma... Otvorene prijave za tečaj engleskog i njemačkog jezika

Pučko otvoreno učilište Hrvatski dom Petrinja prima prijave za tečajeve engleskog i njemačkog jezika (početnički i napredni). Informacije možete dobiti u tajništvu Hrvatskog doma ili pozivom na telefonski broj 815-205 svakim radnim danom od 9 do 14 sati. Prijavnicu za upis možete ispuniti u tajništvu Hrvatskog doma (potrebno je upisati ime, prezime, adresu, kontakt telefon ili mobitel, OIB, te Vaš potpis).

tecaj-jezika

Komentari

Antonija Radošević Novinar / Voditelj

Trenutno kod nas na jednogodišnjem stručnom osposobljavanju. Novi glas u našem eteru. Nakon završenog studija komunikologije na Hrvatskim studijima u Zagrebu, Tonka, kako je svi rado zovemo, postaje dio našeg tima. Odlučna, odgovorna, spremna na izazove koje donosi ovaj posao, ali i s odličnim smislom za humor, svakako je jedno veliko osvježenje kako nama, tako i našim slušateljima i čitateljima.