Parohija petrinjska organizirala humanitarnu akciju Parohija petrinjska organizirala humanitarnu akciju
PETRINJA – Povodom blagdana Uskrsa, parohija petrinjska je organizirala već tradicionalnu uskršnju humanitarnu akciju s ciljem uručivanja pomoći starima, nemoćnima, bolesnima i od bližnjih... Parohija petrinjska organizirala humanitarnu akciju

PETRINJA – Povodom blagdana Uskrsa, parohija petrinjska je organizirala već tradicionalnu uskršnju humanitarnu akciju s ciljem uručivanja pomoći starima, nemoćnima, bolesnima i od bližnjih zaboravljenima.

Zahvaljujući ispruženoj ruci ljubavi i milosrđa većeg broja vjernika i prijatelja parohije petrinjske, koji su svojim donacijama pomogli ovo plemenito djelo, tijekom blagdanskih dana obavljene su posjete i pripremljenim darovima obradovani su pacijenti petrinjskog dijela Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“, korisnici Doma za stare i nemoćne osobe u Petrinji, korisnici Doma za psihički bolesne osobe u Petrinji, kao i više obitelji i pojedinaca.

5

Paroh petrinjski Saša Umićević se zahvaljuje svima koji su svojom djelatnom ljubavlju prema onima koji su u bilo kakvoj vrsti potrebe, pokazali tko je u biti naš bližnji, podsjećajući na novozavjetne riječi koje glase: „Po tome će svi poznati da ste moji učenici ako imate ljubav među sobom”.

U akciju uručivanja paroh Saša Umićević uključio je i učenike Pravoslavnog vjeronauka iz O.Š. Jabukovac, a tijekom navedenih obilazaka pomoć se uručivala bez ikakve razlike među ljudima te nije bilo važno tko je koje vjeroispovjesti.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.