Pazite na nasipima! Provedena deratizacija mimo pravila struke. Ne dirajte mamce Pazite na nasipima! Provedena deratizacija mimo pravila struke. Ne dirajte mamce
PETRINJA – Na području Grada Petrinje duž svih nasipa, od strane nepoznatog počinitelja, provedena je deratizacija mimo pravila struke na način da je rasut... Pazite na nasipima! Provedena deratizacija mimo pravila struke. Ne dirajte mamce

PETRINJA – Na području Grada Petrinje duž svih nasipa, od strane nepoznatog počinitelja, provedena je deratizacija mimo pravila struke na način da je rasut žitni mamac (rodenticid). Mamac je nezaštićen i rasut u hrpicama po otprilike sto grama na razmaku od jednog metra. Takvi mamci su ugroza za ljude i toplokrvne životinje.

Iz Zavoda za javno zdravstvo mole građane da ne diraju mamce ukoliko dođu u blizinu istih. O navedenom događaju su obaviještene nadležne službe.

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.