Pet brončanih medalja za ukupno 3. mjesto mladih petrinjskih hrvača Pet brončanih medalja za ukupno 3. mjesto mladih petrinjskih hrvača
ZAGREB – U Zagrebu je, u organizaciji Saveza hrvačkih športova Grada Zagreba, održano Prvenstvo Hrvatske za mlađe dječake (do 13 godina) u slobodnom načinu hrvanja,... Pet brončanih medalja za ukupno 3. mjesto mladih petrinjskih hrvača

ZAGREB – U Zagrebu je, u organizaciji Saveza hrvačkih športova Grada Zagreba, održano Prvenstvo Hrvatske za mlađe dječake (do 13 godina) u slobodnom načinu hrvanja, te Prvenstvo Hrvatske za mlađe djevojčice.

Na natjecanju je nastupilo 185 mladih hrvača i hrvačica iz 23 hrvačka kluba, a u konkurenciji mlađih dječaka momčadski su najuspješniji bili hrvači Podravke ispred Slatine i Petrinje za koju je nastupilo12 mladih hrvača i s osvojenih 5 brončanih medalja u ukupnom poretku osvojili su 3. mjesto.

Osvajači brončanih medalja su: Filip Mikulić (33 kg), Nikola Krajčinović (36 kg), Ivan Arlović (44 kg), Valentino Vidović (49 kg) i Jakov Kadečka (59 kg).

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.