Pet milijuna kuna štete zbog požara u Velikoj Ludini Pet milijuna kuna štete zbog požara u Velikoj Ludini
VELIKA LUDINA – U otvorenom asfaltiranom krugu tvrtke Fructus u Velikoj Ludini, jučer oko 14 sati i 40 minuta, izbio je požar u kojem... Pet milijuna kuna štete zbog požara u Velikoj Ludini

VELIKA LUDINA – U otvorenom asfaltiranom krugu tvrtke Fructus u Velikoj Ludini, jučer oko 14 sati i 40 minuta, izbio je požar u kojem je izgorjelo oko 7000 pvc box spremnika. Očevidom je utvrđeno da je požar buknuo najvjerojatnije zbog leteće vatre koja se od zapaljenje hrpe gorivog otpada, a koji je zapaljen dva dana ranije, preko pokošene trave i vjetra proširila i zapalila spomenute spremnike koji su u potpunosti izgorjeli.

Po izjavi odgovorne osobe oštećene tvrtke materijalna šteta iznosi oko pet milijuna kuna. Požar su ugasili pripadnici DVD-a Velika Ludina, Vidrenjak i Stružec te JVP Sisak i VP Kutina, a od 15.22 do 17 sati promet je na tom dijelu ŽC 3124 bio zatvoren te se odvijao obilaznim ulicama.

Policija će o ovom požaru Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku dostaviti opće pisano izvješće.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.