„Petarda“ Sloge uz hat-trick Prečanice i po jedan Cvetkovića i Knežića „Petarda“ Sloge uz hat-trick Prečanice i po jedan Cvetkovića i Knežića
HRASTOVICA – Nogometaši Sloge iz Hrastovice, u 15. kolu 3. ŽNL NS SMŽ, ugostili su momčad Mahova od koje su bili bolji 5:1. Već... „Petarda“ Sloge uz hat-trick Prečanice i po jedan Cvetkovića i Knežića

HRASTOVICA – Nogometaši Sloge iz Hrastovice, u 15. kolu 3. ŽNL NS SMŽ, ugostili su momčad Mahova od koje su bili bolji 5:1.

Već u 9. minuti Hrastovčani su došli do prednosti kada je Knežić sa sredine igrališta uputio dugu loptu na desnu stranu do Prečanice koji se našao neometan i precizno matirao gostujućeg vratara Bodrija, a to je ponovio u istovjetnoj akciji devet minuta kasnije samo što je ovaj puta asistent bio Marić. Gosti su pokušali uzvratiti u 27. minuti preko Božurića koji je izveo slobodni udarac s lijeve strane, s 20 metara, gađajući suprotni kut, ali vratar Gomboc bio je na visini zadatka i spriječio promjenu rezultata koja se ipak dogodila u 30. minuti na suprotnoj strani trećim pogotkom Kristijana Prečanice koji je natrčao na loptu koju je prethodno, nakon asistencije Starčevića, Cvetković skrenuo pokraj gostujućeg vratara prema praznoj mreži. U 37. minuti ipak su poentirali i gosti i to iz kaznenog udarca preko Matlekovića kada je prethodno Osić nepropisno u kaznenom prostoru zaustavio Pomoraveca.

Nakon „suhog“ prvog poluvremena drugo je proteklo u sasvim drugim uvjetima zbog obilne kiše koja je padala, ali i u takvim okolnostima nije nedostajalo uzbuđenja, naročito pred gostujućim vratima, a počelo je u 57. minuti brzom kontrom u kojoj se Cvetković našao sam pred 16-ercem i kada mu je vratar Bodri krenuo u susret pokraj njega je poslao loptu tik uz samu lijevu vratnicu. Isti dvojac bio je u akciji i u 60. minuti kada je gostujući čuvar mreže obranio udarac s „peterca“ i odbio loptu do Krstinića koji je gađao gornji lijevi kut, ali Bodri je i ovo neutralizirao i odbio loptu izvan igrališta. Ipak, ostao je nemoćan u 62. minuti kada se Marić probio po lijevoj strani do ruba igrališta i povratnom loptom u sredini kaznenog prostora pronašao Cvetkovića koji je pronašao put lopti u mrežu. Konačni rezultat postavio je Knežić u 78.minuti s 11 metara nakon što je prethodno Krstinić oboren u gostujućem kaznenom prostoru.

U idućem, 16. kolu, u nedjelju, 20. svibnja, od 17.30 sati, nogometaši Sloge iz Hrastovice gostovat će kod momčadi Gvozda.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.