Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
vatroslavirska

Petrinjac, sa stalnom adresom u Irskoj, napravio unikatnu tattoo mašinicu (VIDEO)

DUBLIN/PETRINJA – Petrinjac Vatroslav Ivanović sa svojom suprugom iz Petrinje je odselio u Irsku još 2001.godine. Tetoviranje mu je oduvijek bio hobi, a kroz godine, hobi mu je prerastao u ozbiljan posao. Stoga je u Dublinu u Irskoj otvorio salon za tetoviranje Old School Tattoo koji uskoro slavi sedmi rođendan.

Nakon jednog tuluma i praznih limenki piva, Vatroslav se odlučio na jedan nesvakidašnji potez. Naime, izradio je unikatnu mašinicu za tetoviranje u koju je, uz mnogo truda i dobre volje, utrošio čak 100 praznih limenki poznatog irskog piva Guinness.

„U studiju radi nekoliko tattoo majstora koji preferiraju Guinness pivo, pa je party za zaposlenike i prijatelje bio sasvim logičan slijed događanja. Svih sto limenki koje su nam ostale nakon partija smo otopili, te tako dobiven tekući aluminij izlili u prethodno napravljen kalup kako bismo dobili okvir mašinice u obliku poznate Guinnessove harfe“, otkriva Vatroslav  i dodaje kako je mašinica završena zavojnicama sa poznatim potpisom Arthura Guinnessa, te na posljetku i pozlaćena.

Nedugo zatim, unikatnom je mašinicom tattoo majstor Gabriel Lemos Vatroslavu i istetovirao Guinnessovu harfu. Otkako je projekt završen, mnogi su pitali mogu li se tetovirati ovom posebnom mašinicom, no to, nažalost, nije moguće. Unikatni je projekt rezerviran samo za jednu tetovažu i trenutno, uokvirena, mašinica zauzima posebno mjesto na zidu u ovom dublinskom tattoo salonu.

„I turisti se vole slikati ispred nje, a ja volim pričati o danu kada smo popili sto Guinness piva“, dodaje na kraju Vatroslav.  Kako to sve izgleda, pogledajte u videu.

Foto:screenshot Youtube

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X