Petrinjci osvojili drugo i peto mjesto na Prvenstvu Balkana Petrinjci osvojili drugo i peto mjesto na Prvenstvu Balkana
SARAJEVO/PETRINJA – U Sarajevu je održano Prvenstva Balkana za kadete/kadetkinje i dječake/djevojčice u hrvanju na kojem su nastupila i dva predstavnika Hrvačkog kluba „Petrinja“.... Petrinjci osvojili drugo i peto mjesto na Prvenstvu Balkana

SARAJEVO/PETRINJA – U Sarajevu je održano Prvenstva Balkana za kadete/kadetkinje i dječake/djevojčice u hrvanju na kojem su nastupila i dva predstavnika Hrvačkog kluba „Petrinja“.

U konkurenciji kadeta Emil Osmanagić je u težinskoj kategoriji do 92 kg osvojio srebrnu medalju pobijedivši predstavnika Grčke i Bugarske, dok je u završnoj borbi poražen od predstavnika Turske, te je tako osvojio odlično drugo mjesto.

  Na prvenstvu je nastupila i Veronika Dragaš koja je, uz dva poraza, osvojila peto mjesto.

Reprezentacije su na Balkanskom prvenstvu vodili treneri Goran Plavec, Eugen Jakovljević i Senad Mujagić.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.