Petrinjčica i Bjelovar remizirali u prijateljskom ogledu Petrinjčica i Bjelovar remizirali u prijateljskom ogledu
PETRINJA – U sklopu priprema za početak prvenstva 2. HMNL – zapad nogometaši Petrinjčice ugostili su prvenstvenog suparnika, momčad Bjelovara, a susret je okončan... Petrinjčica i Bjelovar remizirali u prijateljskom ogledu

PETRINJA – U sklopu priprema za početak prvenstva 2. HMNL – zapad nogometaši Petrinjčice ugostili su prvenstvenog suparnika, momčad Bjelovara, a susret je okončan bez pobjednika – 3:3.

Bez obzira što je za jedne i druge igrače još uvijek pripremno razdoblje znakovito je da je svih 40 minuta utakmica odigrana na visokoj razini, puna tempa. Petrinjci su, što se rezultata tiče, bolje odradili prvu dionicu, a poveli su u 8. minuti nakon solo dionice Daniela Matkovića, nakon igranja na prvoligaškoj sceni (Novo vrijeme, Nacional) i povratka u matične radove, kada je s 10-ak metara preciznim udarcem naciljao donji desni kut gostujućeg vratara Putaka. Međutim, početno vodstvo trajalo je samo nekoliko sekundi jer su gosti preko Cvitkovića poentirali na suprotnoj strani za prvo poravnanje, ali odmah u slijedećoj minuti Petrinjci su ponovo došli do prednosti u brzoj akciji u tri poteza kada je Marić sa sredine igrališta pronašao Matkovića uz rubnu crtu na lijevoj strani a ovaj odmah Marjanovića u naletu i mat je bio neizbježan. Do kraja prvog dijela poentirao je još i Gorup kada je u 12. minuti presjekao put lopti u pokušaju Habalijinog dodavanja suigračima s desnog ruba igrališta.

U drugom dijelu poentirali su samo gosti, dok su domaći nekoliko puta pogađali samo vratnice, a što se pogodaka tiče Jedvaj je u 29. minuti bio precizan iz okreta sa sedam metara, dok je Pleić poravnao u 32. minuti na 3:3 nakon što se njegov suigrač Stanković na desnoj strani u kutu izborio za loptu u dvoboju s Gršićem.

Što se tiče prvenstva Petrinjčica će u 1. kolu, u nedjelju, 28. listopada, od 15 sati, ugostiti novake u ligi, momčad Futsal Pula.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.