Petrinjčica prokockala uvjerljivo vodstvo Petrinjčica prokockala uvjerljivo vodstvo
PETRINJA – U 7. kolu Druge hrvatske malonogometne lige – sjever nogometaši Petrinjčice ugostili su momčad Bjelovara od koje su poraženi 5:4. Za Petrinjce... Petrinjčica prokockala uvjerljivo vodstvo

PETRINJA – U 7. kolu Druge hrvatske malonogometne lige – sjever nogometaši Petrinjčice ugostili su momčad Bjelovara od koje su poraženi 5:4.

Za Petrinjce je počelo više nego dobro jer već u prvoj minuti poentirao je Hrvoje Marjanović nakon Lovrićeve asistencije s desne strane s ruba igrališta, a potom je i Lovrić bio strijelac u 5. minuti nakon brze akcije Lovrekovića i Gorupa. Nakon toga uslijedila su dva nova pogotka Hrvoja Marjanovića u 9. minuti kada se najprije Lovreković probio po lijevoj strani, a u drugoj situaciji Marjanović i Gorup su brzopotezno kombinirali na dva metra i lopta se našla u mreži iza vratara Livančića. U tom trenutku nitko nije mogao vjerovati da će do kraja nastati „sušno razdoblje“ Petrinjaca što su Bjelovarčani dobro iskoristili. U 12. minuti domaću mrežu načeo je Popović kada je precizno, iz okreta s devet metara, precizno pogodio donji desni kut vratara Jarčevića koji je u 15.minuti, zbog nes(p)retne intervencije na šest metara, „kumovao“ drugom gostujućem i Popovićevom pogotku.

U drugom dijelu gosti su još jednom, u 26. minuti, došli do relativno lakog pogotka nakon nove domaće pogreške kada je Baniček izgubio loptu na sredini igrališta, a Starčević poentirao na jedan pogodak zaostatka koji je nadoknadio Šiprak preciznim udarcem s 13-14 metara u 32. minuti. Poslije toga nizale su se prigode s jedne i druge strane bez konačne realizacije, ali jedna je ipak iskorištena i to s gostujuće strane u 38. minuti kada je Popović ponovo iz okreta pogodio gornji desni kut vratara Jarčevića.

Ostali rezultati 7. kola su:

NOVI MAROF – SISCIA 5:4

ZAGREB 92 – OTOČAC 13:7

LOŠINJ – FUTSAL KARLOVAC 3:10

RAB – JESENJE 4:4

Trenutni poredak je: 1. ZAGREB 92 19, 2. BJELOVAR 18, 3. JESENJE 15, 4. RAB 11, 5. PETRINJČICA 9, 6. NOVI MAROF 9, 7. FUTSAL KARLOVAC 8, 8. SISCIA 6, 9. OTOČAC 4, 10. LOŠINJ 1 bod.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.