Petrinjčica u prijateljskom ogledu bolja od Bjelovara Petrinjčica u prijateljskom ogledu bolja od Bjelovara
PETRINJA – Tjedan dana prije početka prvenstva 2.HMNL-sjever budući prvenstveni suparnici, Petrinjčica i Bjelovar, odigrali su prijateljsku utakmicu u kojoj su Petrinjci bili bolji... Petrinjčica u prijateljskom ogledu bolja od Bjelovara

PETRINJA – Tjedan dana prije početka prvenstva 2.HMNL-sjever budući prvenstveni suparnici, Petrinjčica i Bjelovar, odigrali su prijateljsku utakmicu u kojoj su Petrinjci bili bolji 4:2.

Gosti su bolje otvorili utakmicu i u 4. minuti došli do prve prednosti kada je Popović „odbijanac“ nakon obranjene lopte vratara Tolušića pospremio u mrežu. Njihovo vodstvo trajalo je deset minuta kada su domaći poravnali u akciji u kojoj je Marjanović izveo udarac iz kuta s lijeve strane do Barišića koji je snažno pucao s devet metara, a na crti se našao Gršić i skrenuo loptu u mrežu. U 16. minuti Bjelovarčani su ponovo došli do prednosti nakon greške domaće obrane unutar šesterca gdje se najbolje snašao Cvitković i poentirao za novo vodstvo, ali već u slijedećoj minuti došlo je do novog poravnanja kada je Matić izveo udarac iz kuta s desne strane, a Baniček opalio i pogodio s „devetarca“. Nekoliko sekundi iza toga, u istoj minuti, Baniček i Papić izveli su dupli pas, ali vratnica se ispriječila za treći pogodak Petrinjaca.

U drugom dijelu, u 24. minuti, domaći su izveli brzu akciju kada je Marjanović pobjegao po desnoj strani i onda povratnom loptom uposlio Gršića za prvu prednost Petrinjaca koju je Barišić mogao „podebljati“ u 27. minuti kada je „ukrao“ loptu na šest metara, međutim pogodio je samo vratnicu, ali je u slijedećoj minuti Marjanović bio precizniji nakon Barišićeve akcije po lijevoj strani.

Petrinjcima je ovo bila posljednja provjera pred početak prvenstva kada će u 1. kolu gostovati u Otočcu kod istoimenih domaćina.

 

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.