Čazmatrans2
Petrinjke iz sisačkog karate kluba osvojile nove medalje Petrinjke iz sisačkog karate kluba osvojile nove medalje
IVANIĆ GRAD – U sportskoj dvorani Žeravinec u Ivanić gradu održan je 29. kup Mladosti na kojem je nastupilo ukupno 69 klubova iz 4... Petrinjke iz sisačkog karate kluba osvojile nove medalje

IVANIĆ GRAD – U sportskoj dvorani Žeravinec u Ivanić gradu održan je 29. kup Mladosti na kojem je nastupilo ukupno 69 klubova iz 4 države s ukupno 653 natjecatelja.

Sisački karate klub “Tigar” nastupio je s 9 natjecatelja, među kojima i tri Petrinjke Tia Škrljac, Vanja Šabić i Sara Juzbašić. Tia Škrljac je u kategoriji mlađih kadeta-40kg osvojila zlato dok su ovaj puta Sara Juzbašić i Vanja Šabić osvojile četvrto mjesto u svojim kategorijama. Karate klub se sveukupno na ovom natjecanju okitio s dvije zlatne medalje, jednom srebrnom i jednom brončanom.

„Ovaj put Ema Kardaš nije nastupila na natjecanju, ali Ema će to nadoknaditi u narednim natjecanjima.“, poručio je sportski direktor Karate kluba „Tigar“ iz Siska Milan Vlašić, te dodao: „One su Petrinjke kojih se definitivno treba paziti jer osim što obaraju ljepotom i dobrotom – obaraju i karate udarcima.“

 

Komentari

Antonija Radošević Novinar / Voditelj

Trenutno kod nas na jednogodišnjem stručnom osposobljavanju. Novi glas u našem eteru. Nakon završenog studija komunikologije na Hrvatskim studijima u Zagrebu, Tonka, kako je svi rado zovemo, postaje dio našeg tima. Odlučna, odgovorna, spremna na izazove koje donosi ovaj posao, ali i s odličnim smislom za humor, svakako je jedno veliko osvježenje kako nama, tako i našim slušateljima i čitateljima.