Čazmatrans2
Petrinjski mladi rukometaši sudjelovali u sportskim igrama mladih u Savudriji Petrinjski mladi rukometaši sudjelovali u sportskim igrama mladih u Savudriji
PETRINJA/SAVUDRIJA – Rukometaši iz Petrinje, 2008. godište i mlađi, sudjelovali su na završnici sportskih igara mladih u Savudriji. U sastavu su bili Blaž Belošević,... Petrinjski mladi rukometaši sudjelovali u sportskim igrama mladih u Savudriji

PETRINJA/SAVUDRIJA – Rukometaši iz Petrinje, 2008. godište i mlađi, sudjelovali su na završnici sportskih igara mladih u Savudriji. U sastavu su bili Blaž Belošević, Noa Brodarec Prečanica, Anamarija Bunjan, Marko Glibo, Mia Ivanović, Lara Jozić, Leon Kireta, Lovro Svetopetrić i Damian Vrbanac Rukavina uz voditeljice Petru Bakran i Oliveru Svetopetrić.

Rukometaši su se natjecali u konkurenciji 2008. godišta graničara. Djevojčice i dječaci su u nedjelju, odigrali prvu utakmicu protiv Tituša iz Zagreba te izgubili 2:1 u setovima, a dan poslije odigrali su drugu utakmicu protiv Brzih i Žestokih iz Novog Vinodolskog i pobjedili 0:2.

20138228_10212550902380260_1534450169_o

Rukometaši su u neizvjesnosti iščekivali prolazak u četvrtfinale kao ekipa s najboljim rezultatom na drugom mjestu te su prošli u drugi krug i odigrali vrlo uzbudljivu i napetu utakmicu u kojoj su izgubili polufinale s rezultatom 2:0 protiv Graničara s Velog Vrha iz Pule koji su u ukupnom poretku bili drugi, odmah iza Titoša s kojima su rukometaši odmah igrali u prvoj utakmici.

Nakon relativno uspješnog natjecateljskog djela, djeca su imala puno slobodnog vremena za druženje i zabavu s drugim natjecateljima i kupanje. Djeca su se sretna i nasmijana vratila u utorak u večernjim satima roditeljima puni dojmova i pozitivnih iskustava.

19720247_10212550902820271_252021892_o

Komentari

Antonija Radošević Novinar / Voditelj

Trenutno kod nas na jednogodišnjem stručnom osposobljavanju. Novi glas u našem eteru. Nakon završenog studija komunikologije na Hrvatskim studijima u Zagrebu, Tonka, kako je svi rado zovemo, postaje dio našeg tima. Odlučna, odgovorna, spremna na izazove koje donosi ovaj posao, ali i s odličnim smislom za humor, svakako je jedno veliko osvježenje kako nama, tako i našim slušateljima i čitateljima.