Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
jasminarobinic19gokliz

Petrinjsko Klizalište otvara svoja vrata u subotu 7.prosinca, ali na novoj lokaciji

PETRINJA – Nova sezona klizanja na petrinjskom Klizalištu počinje u subotu 7.prosinca s početkom u 17 sati, jer tada će na novoj lokaciji, Trgu hrvatskih branitelja u Petrinji, biti otvoreno Klizalište, najavila je to direktorica tvrtke Poslovne zone Petrinja Jasmina Robinić koja je izrazila zadovoljstvo što će i ta gradska tvrtka bio dio ovogodišnjeg Adventa u Petrinji.

„Nakon četiri godine klizanja na Rukometnom stadionu u Petrinji, ove pete jubilarne godine selimo se na Trg hrvatskih branitelja. Mogu reći da smo kolega i ja nastojali već i prijašnjih godina tu lokaciju izmjestiti na Trg hrvatskih branitelja, no ove godine smo ispunili sve uvjete te smo uz gradonačelnikov blagoslov to i učinili, što smo zapravo vidjeli da građane jako veseli i da imaju pozitivno mišljenje o novoj lokaciji“, rekla je Robinić.

Podsjeća kako će Klizalište biti otvoreno u subotu 7.prosinca u 17 sati. „Na otvorenju ćete vidjeti mnoštvo zabavnog sadržaja uz Ice Wonderland, zabavni sadržaje koji uključuju i umjetničko klizanje, i žonglere i animatore te još neke sadržaje za djecu i odrasle. Što se tiče ostalog dijela, Klizalište će biti otvoreno do 19.siječnja 2020.godine“, istaknula je Robinić.

Radno vrijeme Klizališta ostaje isto kao i prijašnjih godina, svakim danom od 10 do 21 sat. Također, cijene su ostale iste. Ulaznica za djecu je tako i ove godine pet kuna, za odrasle 10 kuna, a najam klizaljki je 10 kuna.

„Uz samo otvorenje Klizališta, kao jednu od manifestacija najavila bih i dječji doček Nove godine 31.prosinca u podne, za što ćemo također u suradnji sa Turističkom zajednicom ponuditi mnoštvo sadržaja za naše najmlađe, te ćemo u taj sadržaj uključiti i osnovne škole te vrtiće, kao i druge koji se odazovu“, kazala je Robinić, koja se zahvalila Gradu Petrinji i Turističkoj zajednici grada Petrinje na dobroj suradnji. Na kraju je navela kako je cijena najma Klizališta 190 tisuća kuna.

Otvorenje Klizališta u Petrinji dio je ovogodišnjeg programa Advent u Petrinji, a navedeno događanje je najavljeno u Maloj vijećnici petrinjske Gradske uprave na tiskovnoj konferenciji na kojoj je između ostaloga sve građane na navedeno događanje pozvala i zamjenica petrinjskog gradonačelnika dr.Viktorija Kaleb.

“Mi smo ovim događanjima vezanima za Advent upravo pokušali, onako kako to pripada, dočarati Božić na najljepši mogući način, i djeci i odraslima. Tako da u spektru događanja imamo najrazličitijih manifestacija, od koncerata, klizališta, pjesama za djecu, raznih radionica”, rekla je Kaleb.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X