Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore

Pijan, bez vozačke dozvole i sa neregistriranim autom bježao policiji pa skrivio prometnu nesreću

SISAK – U mjestu Grđani jučer oko 19:25 sati, prilikom nadzora prometa, 19-godišnji vozač nije se zaustavio na zvučne i svjetlosne znakove službenog vozila već je ubrzao i nastavio kretanje. Dolaskom do blagog zavoja, uslijed neprilagođene brzine, izgubio je nadzor na vozilom, sletio u kanal i udario u betonsku propusnu cijev nakon čega se vozilo prevrnulo na krov. Izvršenom provjerom je utvrđeno kako je upravljao neregistriranim vozilom, bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 0,15 promila. U ovoj prometnoj nesreći vozač i 17-godišnji i 14-godišnji putnici su zadobili lakše tjelesne ozljede, a zbog počinjenih prekršaja, protiv vozača će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

U mjestu Sela, policija je zaustavila osobno vozilo kojim je upravljao 55-godišnjak s područja Lekenika. Izvršenom provjerom je utvrđeno da upravlja vozilom bez položenog vozačkog ispita i da je vozilu istekla važnost prometne dozvole, a kako se radilo o ponavljaču prekršaja, uhićen je i zbog počinjenih prekršaja doveden nadležnom Općinskom sudu.

U Lipovljanima su policijski službenici zaustavili osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 1,67 promila upravljao 47-godišnjak s područja Velike Gorice, dok je u Glini policija zaustavila osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 1,55 promila upravljao 21-godišnjak s područja Petrinje. Obojica su smješteni u posebne prostorije nadležnih policijskih postaja te će protiv njih nadležnom Općinskom sudu biti podnijeti optužni prijedlozi zbog počinjenih prekršaja. U Sisku se jučer dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom, a do nesreće je došlo kada je 66-godišnjak iz Siska osobnim vozilom po ulasku u kružni tok oduzeo prednost i udario u osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 0,57 promila upravljala 25-godišnjakinja. Zbog počinjenih prekršaja protiv sudionika slijedi obvezni prekršajni nalog.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X