Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore

Pijani vozač automobilom oštetio dva autobusa

SISAK – Policijski službenici su noćas oko jedan sat iza ponoći u Sisku zaustavili osobni automobil sisačkih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,82 promila upravljao 41-godišnjak s područja Martinske Vesi.

U Novskoj se 4.kolovoza oko 20 sati dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Naime, nesreću je izazvao 26-godišnjak s područja Novske, koji je pod utjecajem alkohola od 2,11 promila, upravljao osobnim vozilom kutinskih registracija. On je uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, sletio van kolnika, udario u drvo i metalnu ogradu koju je od siline udarca iščupao i odbacio na parkirani autobus. Vozač se nastavio kretati, nakon čega je stražnjim djelom udario u još jedan dio ograde s kojim je udario u drugi parkirani autobus.

Oba vozača su zbog opasnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja, smješteni u posebne prostorije nadležnih policijskih postaja te će protiv istih biti podneseni optužni prijedlozi zbog počinjenih prekršaja.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X