Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijastopnaslov

Pijani vozač automobilom sletio u odvodni kanal

NOVSKA – U mjestu Jazavica, jučer 3.prosinca oko 17:30 sati, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Nesreću je izazvao 45-godišnjak iz Nove Gradiške koji je pod utjecajem alkohola od 1,23 promila upravljao osobnim vozilom. On je po izlasku iz zavoja uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, prešao preko kolnika i sletio u kanal. Zbog počinjenih prekršaja protiv vozača bit će podnijet optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Sa srijede na četvrtak, 2./3. prosinca, nepoznati počinitelj je u Sisku, provalio u skladište vlasništvo HŽ Infrastruktura te ukrao više elektromotora za upravljanje skretnicama i akumulatora. Od odgovorne osobe koji štetu procjenjuje na oko 6000 kuna zaprimljena je kaznena prijava.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X