Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijastopnaslov

Pijani vozači u prometu

DRAGOTINA – U subotu, 15. veljače, oko 23 sata, u mjestu Dragotina na glinskom području, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo zagrebačkih registracija, kojim je upravljao 35-godišnjak s područja Gline pod utjecajem alkohola od 2,16 promila. Kako se radilo o ponavljaču, tj. recidivistu, uhićen je i sljedećeg dana doveden na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda koji ga je kaznio novčanom kaznom od 10.000 kuna i zaštitnom mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom “B” kategorije u trajanju od 3 mjeseca.

Istoga dana, oko 23.40 sati, u mjestu Greda Sunjska, Općina Sunja, zaustavljeno je osobno vozilo zagrebačkih registracija kojim je upravljao 45-godišnjak iz Zagreba pod utjecajem alkohola od 2,10 promila. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

Dan svjesnosti o autizmu

PETRINJA – 2.travnja se u cijelom svijetu obilježava Dan svjesnosti o autizmu, puštanjem plavih balona

X