Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
petriniavaraždinnaslov

Plesači „Petrinie“ nastavljaju s osvajanjem medalja

VARAŽDIN/ PETRINJA – Prvo natjecanje nakon ljetne stanke, za članove Sportskog plesnog kluba Petrinia urodilo je plodom. Protekle subote u Varaždinu je održan bodovni turnir pod nazivom „Trofej grada Varaždina 2019.“ Svoje natjecatelje, uz sportske plesne parove, Petrinjci su imali i u solo kategorijama.

Najmlađa natjecateljica Petra Baljak u starosnoj kategoriji „mlađi osnovci“ (do 9 godina starosti) i kvalitativnoj „D1“ kategoriji odličnim nastupom osvojila je prva mjesta i zlatne medalje u obje discipline: standardnim i latinsko-američkim plesovima.

Nešto starija natjecateljica, Elena Stanešić, u početnoj kategoriji i starosnoj kategoriji „starija mladež“, ovom prigodom imala je svoje prvo natjecanje kojim je izvrsno „probila led“ te u obje discipline osvojila srebro.

Jedan od dvaju najtrofejnijih sportskih plesnih parova petrinjskog kluba, Petrinje i  Sisačko-moslavačke županije, Jakov Bjelac – Magdalena Vidas, nastavili su svoj niz osvajanja medalja osvojivši srebrne medalje u obje discipline i svoju prvu godinu (od tri) natjecanja u elitnoj starosnoj kategoriji „starija mladež“ polako privode kraju penjući se na sam vrh i u ovoj kategoriji u ovom najljepšem dvoranskom sportu.

 

Izvor: SPK Petrinia

Slađana Marković

Slađana Marković

Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

NAJNOVIJE VIJESTI

X