Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore2

Pljuštale kazne zatvora zbog prometnih prekršaja

SISAK – U petak, 29. svibnja, oko 13.30 sati, na autocesti 3 Bregana-Zagreb- Lipovac, zaustavljeno je osobno vozilo registracija Belog Manastira kojim je upravljao 46-godišnjak s područja Belog Manastira, za vrijeme dok mu je ukinuta vozačka dozvola i prije stjecanja prava na upravljanje. On je uhićen i doveden na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda koji ga je kaznio kaznom zatvora u trajanju od 15 dana i izrekao zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od šest mjeseci.

Istoga dana, oko 15 sati, u mjestu Topolovac, policijski su službenici zaustavili 26-godišnjaka koji je upravljao vozilom kutinskih registracija prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita. Uhićen je i doveden na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda koji ga je kaznio kaznom zatvora u trajanju od 14 dana.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X