Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja – raspored radova Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja – raspored radova
PETRINJA – U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ od 11. do 16. rujna izvodit će se sljedeći radovi: 1.       Grad... Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja – raspored radova

PETRINJA – U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ od 11. do 16. rujna izvodit će se sljedeći radovi:

1.       Grad Petrinja

·         Na kanalizacijskoj mreži Slatina II. faza izvode se radovi u Sisačkoj ulici.

·         Na novom kolektoru 14 izvode se radovi na kanalizaciji u ulici Mile Vod.

·         Na slivovima 2, 3, 4, 5 i 7 te slivu kolektora 8 izvode se radovi na kanalizaciji u Ulici Tomislava Ivkanca i Ulici Matije Antolca.

·         Na slivovima 1, 9, 10, 11, 12 i 14 izvode se radovi na kanalizaciji u Ulici Jure Turića te Ulici Josipa Kraša.

·         Vezano uz vodoopskrbu, na sljedećim lokacijama izvode se radovi na vodovodu:

–    za područje Cjelina 1, izvode se radovi u Vukovarskoj ulici;

–    za područje centar/istok – Cjelina 2, izvode se radovi u ulicama: Đure Tiljka, Otona Kučere, Dragutina Careka i M. Reljkovića te u Gundulićevoj ulici i na Trgu Franje Tuđmana;

–    za područje zapad – Cjelina 3, izvode se radovi u Voćarskoj ulici.

2.       Mošćenica

·         Radovi na kanalizaciji izvode se u Ulici Ante Starčevića te Ulici braće Radić.

3.       Nova Drenčina

·         U tijeku su i dalje radovi na kanalizaciji na kolektoru Nova Drenčina te u Drenačkoj i Slatinskoj ulici.

 

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.