Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
229-1572213812f7e124cKMNL

Počela 2. sezona KMNL-a

PETRINJA – U subotu 26. listopada slavljenjem svete Mise u crkvi Sv. Lovre započela je 2. sezona KMNL “brat Bonifacije Pavletić”. Sv. Misu slavio je vlč. Danko Bizjak župnik iz Lasinje, momčadi prošlogodišnjeg prvaka KMNL-a Sisačke biskupije. Propovijedao je povjerenik za pastoral mladih Sisačke biskupije vlč. Ivan Grbešić, a u ispovjedaonici je imao “posla” vlč. Marijan Štingl župnik iz Volodera koji je najavio pohod na prvaka KMNL.

U 2. sezoni KMNL prijavljeno je 10 župnih momčadi. Donosimo tablicu poretka nakon prva dva kola.

Odigravanje ukupno 10 utakmica nastavilo se u ŠRC Pigik. Utakmice su protekle u fer i korektnoj borbi uz pregršt rukovanja protivničkih igrača tijekom i nakon susreta. Postignuto je ukupno 69 pogodaka uz samo 53 počinjena prekršaja, podijeljena 2 žuta kartona na nešto grublje startove i jedan crveni karton zbog sprječavanja pogotka rukom izvan dozvoljenog prostora.

Organizatori zahvaljuju svima na sudjelovanju te se zahvaljuju donatorima;
Sisačka biskupija
Župa Sv.Lovro, Petrinja
Marijina legija, Petrinja
City Kebap, Petrinja
Jamnica d.d.
Pekarna Edi
SRC Pigik

 

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X