Počela 7. „Motorijada“ MK „Veterani Petrinja“ Počela 7. „Motorijada“ MK „Veterani Petrinja“
PETRINJA – Članovi Moto kluba „Veterani Petrinja“ organizatori su Moto susreta „Oluja za Petrinju“ u sklopu proslave „Lovrenčeva u Petrinji“.... Počela 7. „Motorijada“ MK „Veterani Petrinja“

[g-carousel gid=”40918″ height=”100″ per_time=”4″]

PETRINJA – Članovi Moto kluba „Veterani Petrinja“ organizatori su Moto susreta „Oluja za Petrinju“ u sklopu proslave „Lovrenčeva u Petrinji“.

Okupljanje bajkera počelo je u petak, 03. kolovoza, na Gradskom kupalištu u Petrinji, gdje su se za zabavu pobrinuli rock grupa „Plagijat“ i DJ Miljac, a što ih očekuje drugog dana, u subotu, 04. kolovoza, kazao je Joso Tičak, predsjednik MK „Veterani Petrinja“: „Ovo je naša 7. „Motorijada“, dolaze nam prijatelji iz cijele Hrvatske i kampovat će u Petrinji. U 17.30 sati krenut će defile ulicama grada, a poslije toga, kada se vratimo ovdje, bit će organizirane moto igre, odnosno bacanje gume, spora vožnja i druge za što smo osigurali i nagrade za po tri najbolja bajkera.“

Dodao je i kako će trećeg dana, u nedjelju, 05. kolovoza, organizirano s Trga hrvatskih branitelja, u 17.15 sati, krenuti u Glinu na koncert Marka Perkovića Thompsona.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.